Mindful in Business

Een robuuste onderneming staat of valt met gezonde medewerkers. U als ondernemer maar ook uw collega's verdienen aandacht voor hun welzijn. Als werkgever kunt u zelfzorg faciliteren door aandachtstraining aan te bieden via Mindful in Business. 

Wat u kunt verwachten

Vanuit de gedachte 'wat je aandacht geeft groeit' geef ik aandachtstraining aan uw medewerkers. Door met meer aandacht te leven kan een groter gevoel van levenskwaliteit worden ervaren door de deelnemers. Dit heeft invloed op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Het gevolg is meer zelfbewustzijn op individueel niveau en vaak meer onderlinge verbinding tussen collega's. Dit heeft een positieve invloed op de algehele (werk-)sfeer waarin uw professionals goed gedijen.

Hierin ben ik graag uw partner, met ruime kennis en ervaring op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness en ayurveda en altijd met beide voeten op de grond. 

Benieuwd

Een incompany traject voor aandachtstraining stellen we in overleg samen. Een eerste kennismaking met u en uw bedrijf plan ik bij voorkeur bij u op lokatie.
Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? U kunt mij telefonisch bereiken via 06-10448095 of laat uw gegevens achter. Dan neem ik contact met u op. 

8-weekse Mindfulnesstraining

Deze training is ervaringsgericht en biedt handvatten om met behulp van diverse oefeningen meer aandacht en opmerkzaamheid in je dagelijkse leven te brengen. De opbouw tijdens de 8 bijeenkomsten is zodanig dat je na afloop zelfstandig verder kunt met de beoefening van mindfulness. 

De trainingsdata zijn in overleg, de stiltedag is van 9.30 - 15.30 uur.

Voor particulieren is de investering €450,- (incl. btw). Sommige zorgverzekeraars vergoeden de training, zie voor een overzicht de zorgwijzer. Bedrijven en organisaties betalen €650,- excl. btw. 

Tijdens de bijeenkomsten is er thee met chocolade. Er zijn maximaal vier deelnemers. Aanmelden kan via: caroline@mindfulinbusiness.nl waarna een voorgesprek wordt gepland. Na dit voorgesprek wordt de aanmelding definitief.

Trainingslokatie is nnb. Voor bedrijven en organisaties kan in overleg de training op lokatie plaats vinden. 

Neem voor meer informatie gerust contact op! 

Samen werkt beter

Mindful in Business werkt met diverse partijen samen.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen?