Mindful in Business

Een gezonde onderneming staat of valt met gezonde medewerkers. U als ondernemer maar ook uw collega's verdienen aandacht voor hun welzijn. Als werkgever kunt u zelfzorg faciliteren door aandachtstraining en/of bedrijfsyoga aan te bieden via Mindful in Business. 

Wat u kunt verwachten

Vanuit de gedachte 'wat je aandacht geeft groeit' geef ik aandachtstraining aan uw medewerkers. Door met meer aandacht te leven kan een kwaliteitsslag gemaakt worden voor de medewerkers op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Het gevolg is dat er meer zelfbewustzijn op individueel niveau ontstaat met vaak als gevolg meer onderlinge verbinding tussen medewerkers. Dit heeft een positieve invloed op de algehele (werk-)sfeer waarin uw professionals goed gedijen.

Hierin ben ik graag uw partner, met ruime kennis en ervaring op het gebied van yoga, meditatie, mindfulness en ayurveda en altijd met beide voeten op de grond. 

Benieuwd

Een incompany traject voor aandachtstraining en /of bedrijfsyoga stellen we in overleg samen. Een eerste kennismaking met u en uw bedrijf plan ik bij voorkeur bij u op lokatie. Een opstap hierbij kan zijn deelname aan de Fitweek vanuit uw organisatie. 
Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Daarvoor plan ik graag een afspraak met u in. U kunt mij telefonisch bereiken via

06-10448095 of u laat uw gegevens achter. Dan neem ik contact met u op. 

8-weekse Mindfulnesstraining

Deze training is ervaringsgericht en biedt handvatten om met behulp van diverse oefeningen meer aandacht en opmerkzaamheid in je dagelijkse leven te brengen. De opbouw tijdens de 8 bijeenkomsten is zodanig dat je na afloop zelfstandig verder kunt met de beoefening van mindfulness. 

De trainingsdata zijn in overleg, de stiltedag wordt in overleg gepland en is van 9.30 - 15.30 uur.

Voor particulieren is de investering €399,- (incl. btw). Sommige zorgverzekeraars vergoeden de training, zie voor een overzicht de zorgwijzer. Bedrijven en organisaties betalen €595,- excl. btw. 

Tijdens de bijeenkomsten is er thee met chocolade. Er zijn maximaal zes deelnemers. Aanmelden kan via: caroline@mindfulinbusiness.nl waarna een voorgesprek wordt gepland. Na dit voorgesprek wordt de aanmelding definitief.

Trainingslokatie is Praktijk Beker aan De Kempenaar 01-34 Lelystad. Voor bedrijven en organisaties kan in overleg de training op lokatie plaats vinden. 

Neem voor meer informatie gerust contact op! 

Samen werkt beter

Mindful in Business werkt samen met onder meer de volgende partijen:

Praktijk Beker

Fitweek

 Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen?