De ondernemerscommissaris

De Ondernemerscommissaris biedt toezicht, bestuur en advies rondom ondernemerschap voor het midden- en kleinbedrijf. Dit betekent dat ik de tijd neem voor u als ondernemer en uw sparringpartner ben. Hiermee help ik u om te werken aan een robuuste en toekomstbestendige onderneming.

Toezicht, bestuur en advies

Als ondernemer staat u er vaak alleen voor om uw strategie te bepalen en tactische keuzes te maken. De Ondernemerscommissaris is, met ruim 25 jaar ervaring, uw georganiseerde tegenspraak, sparringpartner en onafhankelijk adviseur. In overleg stellen we een plan op. Heeft u behoefte aan een onafhankelijk extern toezichthouder, een niet-uitvoerend bestuurder, een adviseur of een combinatie hiervan? Tijdens een eerste kennismaking bepalen we de insteek van uw persoonlijke commissariaat. 

Voor wie

Voor ondernemers

*met medewerkers in loondienst

*zelfstandigen zonder personeel

*organisaties die een bestuurder of toezichthouder wensen die opbouwend kritisch te werk gaat. 

Wat u kunt verwachten

Vanuit kernwaarden samen werken aan een gezonde onderneming:

*Luisteren

*Omdenken

*Verbinden

*Energie geven

*Netwerken

*Toekomstbestendigheid 

Verder laat ik me graag inspireren door filosofische invalshoeken waarbij gastvrijheid, dienstbaarheid en draagvlak in uw bedrijf uitgangspunten zijn. 

Aanbod

Een persoonlijk commissariaat is maatwerk dat we in overleg samenstellen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Een eerste kennismaking met u en uw bedrijf plan ik bij voorkeur bij u op lokatie om van beide kanten een optimale indruk te krijgen en duurt ca. 1,5 uur. De kosten hiervan zijn €125,- excl. btw en worden als korting verrekend indien u besluit de Ondernemerscommissaris een opdracht te verstrekken. Het uurtarief is €100,- tot 120 uur, daarna €80,- , bedragen zijn excl. btw.  Reistijd en -kosten worden in overleg gefactureerd. Hierbij is het uitgangspunt dat binnen een straal van 25 km vanuit Lelystad geen reistijd en reiskosten in rekening worden gebracht.

U kunt mij telefonisch bereiken via 06-10448095 of u laat uw gegevens achter. Dan neem ik contact met u op. Wilt u alvast een eerste indruk? Bekijk dan het interview tijdens het MKB Ondernemerscongres. 

Samen werkt beter

Samenwerken met De Ondernemerscommissaris betekent dat u te allen tijden wordt geadviseerd door ervaren professionals die elkaar weten te vinden wanneer dit relevant is.  

De Ondernemerscommissaris werkt samen met onder meer de volgende partijen:

 Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen?